Şehit Mitat Eren İlkokulu
Yukarı Kızılen Köyü Ulubey/Ordu

VİZYON

Şehit Mithat Eren İlkokulu olarak biz, düşünen, düşündüğünü ifade edebilen, çağın gelişme ve değişimlerine açık, teknolojiyi alabildiğine kullanan, hoşgörülü, öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak kabul eden,en az bir yabancı dil bilen, üstün karakterli fertler yetiştirmek istiyoruz.

MİSYON

"Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş,ulusal değerlerini bilen,koruyan, bilim ve teknolojiden sonuna kadar yararlanan, kendi başarısının toplum başarısı olduğunun bilincinde, paylaşımcı, üretken ve hoşgörülü bireyler yetiştirmektir." Okulumuz bu misyonla yola çıkarak; öğrencilerimizin bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi,beceri ve değerlerle donatılmış bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim